حرکت از ایستگاه راه آهن تهران. از مسیر همدان به ایستگاه راه آهن سنندج خواهیم رسید. گشت پارک جنگلی آبیدر سنندج (بام سنندج) رو خواهیم داشت و بازدید از مجسمه نماد مقاوت، پارک مشاهیر کورد، پل معلق، زیپ لاین آبیدر و بزرگترین سینما رو باز جهان رو خواهیم داشت و پس از آن به سمت اقامتگاه خواهیم رفت و شام رو هم در رستوران اقامتگاه صرف می نماییم.
بعد از صرف صبحانه و تحویل اتاق ها به سمت روستای پلکانی پالنگان حرکت خواهیم کرد. گشت روستای پالنگان و پیاده روی کنار رودخانه سیروان رو خواهیم داشت و بعد از صرف ناهار در پالنگان به سمت هورامان تخت خواهیم رفت. به شهر هورامان تخت میرسیم.پس از تحویل گرفتن اتاق گشت و پیاده روی داخل شهر هورامان تخت را خواهیم داشت.
بعد از صرف صبحانه پس از گشت روستای بلبر به سمت روستای هجیج خواهیم رفت و بازدید از چشمه بل و قایق سواری دریاچه سد داریان را خواهیم داشت. برای ناهار به سلین بازخواهیم گشت. بعد از صرف ناهار، گشت روستای سلین را خواهیم داشت و سپس گشت مسیر ژیوار و بعد از آن به هتل باز خواهیم گشت.
بعد از صرف صبحانه به سمت مریوان حرکت خواهیم نمود. گشت شهر لک لک ها و دریاچه زریوار را خواهیم داشت و ناهار را در مریوان صرف می نماییم.و سپس اتاق های هتل تحویل میگیریم و بعد از تایم آزاد گشت بازار و دریاچه را خواهیم داشت.
پس از صرف صبحانه هتل را به سمت روستای تاریخی نگل ترک خواهیم نمود. در نگل بازدید از قرآن تاریخی نگل و بلندترین پل معلق شیشهای خاورمیانه را خواهیم داشت.برای ناهار در سنندج هستیم بعد از صرف ناهار خرید سوغاتی و بازدید از عمارت خسروآباد و خانه کرد را خواهیم داشت. بعد از صرف شام به ایستگاه راه آهن برای بازگشت به تهران می رویم.
حدود ساعت 4 صبح تهران خواهیم بود.
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | فرو |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
روز | صبحانه | ناهار | شام | اقامت | ||||
مکان | توسط | مکان | توسط | مکان | توسط | محل | توضیح | |
1 | - | - | قطار | مسافر | رستوران | مسافر | بومگردی | سنندج |
2 | بومگردی | ایران گردان | رستوران | مسافر | رستوران | مسافر | هتل | سلین |
3 | رستوران هتل | ایران گردان | رستوران | مسافر | رستوران | مسافر | هتل | سلین |
4 | رستوران هتل | ایران گردان | رستوران | مسافر | رستوران | مسافر | هتل | سلین |
5 | رستوران هتل | ایران گردان | رستوران | مسافر | رستوران | مسافر | قطار | کوپه ای |
6 | - | - | - | - | - | - | - |
با ایرانگردان همسفر شوید در تور کردستان با قطار، سفر به دیار رقص و موسیقی و آیین های کهن تعطیلات نوروز 1404
*** نکات مهم در مورد تور کردستان با قطار:
*** نکات مهم در مورد قطار:
** نوع قطار رفت و برگشت کوپه ای 4 تخته می باشد. درخواست کوپه دربست برای رفت و برگشت فقط در صورت امکان تهیه بلیط و با دریافت هزینه مازاد انجام می پذیرد.
** توجه داشته باشید تور با قطارهای موجود در مسیر اجرا می شود و ما دخالتی در کیفیت قطارها نداریم. بدیهی است هر گونه نقص فنی قطار بر عهده شرکت مذکور و راه آهن می باشد.
کد | عنوان | روز شروع | تاریخ | مدت | ظرفیت | قیمت |
991 | کردستان با قطار نوروز 1404, سنندج, مریوان, اورامانات | سه شنبه | 1403/12/28 ~ 02 | 4.5 روزه | موجود | 9,800,000 تومان |